Diensten voor bedrijven en openbare besturen

Vernieuwen van

Werkstations

Zijn je computers, laptops, … aan vernieuwing toe? Contacteer ons om samen een gepaste opvolger te voorzien. Wij kunnen de volledige vernieuwing verzorgen, inclusief de configuratie ter plaatse, het overzetten van de gegevens en software, … 

Servers

Het tijdig vervangen van de serverinfrastructuur zorgt voor een stabielere omgeving. Wij helpen je bij het kiezen van de gepaste oplossing, of dit nu lokaal, gedeeltelijk in de cloud, of volledig in de cloud is. 

Netwerk

Switches, routers, firewalls, … Zeer uiteenlopende prijzen en configuraties. Wij zoeken de combinatie die het beste bij je past 

Cloud

Wil je een toepassing naar de cloud brengen, enkel de hoogstnoodzakelijke servers lokaal hebben, of zelfs helemaal geen lokale servers meer hebben? Wij helpen je bij het kiezen van een gepaste strategie.

Licentiebeheer

Licenties bestaan er in allerlei soorten en maten. Aankoop, huur, huur met updates, prijzen met kortingen voor vzw’s en openbare besturen,… Wij zorgen ervoor dat je zo efficiënt mogelijk in orde bent met je licenties.

Back-up

Een verkeerde handeling schuilt hem in een klein hoekje. Back-ups zijn hoogstnodig. Ze kunnen gebruikt worden om een bestand terug te zetten, maar ook om een server te herstellen mocht deze stuk gaan. Heb je geen tweede locatie, dan zijn back-ups naar de cloud een mogelijke oplossing. Je kan dan steeds verder werken op elke locatie, als je hoofdgebouw niet meer toegankelijk zou zijn.

Servicedesk

Wij zorgen voor het oplossen van de problemen van je eindgebruikers. Ze kunnen rechtstreeks naar ons mailen, waarna wij eventueel telefonisch contact opnemen.
Wil je op regelmatige basis je netwerk door een professional te laten controleren, kies dan voor systeembeheer.

Onderhoud

Na de installatie van serverinfrastructuur, netwerk, software is het aangeraden om dit op regelmatige basis te laten controleren. Je kan best up-to-date zijn met de laatste beveiligingsupdates, maar het is eveneens belangrijk om ervoor te zorgen dat alles feilloos werkt om onverwachte problemen te vermijden.

Monitoring

Voorkomen is beter dan genezen. Met monitoring kunnen we nog voor er zich problemen voordoen reeds aanpassingen doen. Mocht er zich toch iets onverwachts voordoen dan krijgt Xitehosting hier een melding van en wordt reeds gestart met het zoeken naar een oplossing vóór de gebruiker er ook maar iets van gemerkt heeft.